Storsjöns SS

I Storsjöns Segelsällskap seglar vi jolle och kölbåt, tränar, tävlar och umgås på Storsjön – en riktigt bra sjö för segling. Vi är en del av Svensk segling och håller segelskola och seglarkurser varje sommar, för barn, ungdomar och vuxna.

På gång:

There are no upcoming events at this time.

Tidigare har vi kallat det arbetsdag eller varvsdag men i år har vi valt att kalla det klubbdag när vi fixar på varvet, sjösätter klubbens båtar, flyttar bryggor och vad mer som behöver göras inför sommaren. 

I år inleder vi med extra årsmöte för att behandla de frågor från årsmötet som bordlades. Därefter gör vi i ordning inför  sommarens alla aktivteter och självklart bjuds det på lunch.

Kan du inte vara med? Ingen fara, det finns uppgifter som kan göras vid andra tidpunkter. Hör av dig till varvschefen så löser vi det.

Välkomna!