Storsjöns SS

I Storsjöns Segelsällskap seglar vi jolle och kölbåt, tränar, tävlar och umgås på Storsjön – en riktigt bra sjö för segling. Vi är en del av Svensk segling och håller segelskola och seglarkurser varje sommar, för barn, ungdomar och vuxna.

På gång:

There are no upcoming events at this time.

Välkomna på Årsmöte torsdagen 2 mars kl 19.00. Mötet hålls i lokalen Bikupan, Arkivvägen 8 med Ingång från Kyrkgatan.
Självklart bjuds det på fika.

Förra året valdes ingen valberedning så styrelsen uppmanar alla att fundera på lämpliga kandidater till styrelsen och arbetsgrupperna. Ju fler vi är i styrelsen eller för all del någon arbetsgrupp, desto mindre belastning på var och en så detta är väldigt viktigt om vi ska hålla liv i föreningen och kunna genomföra det vi vill.

Välkommen!

Hälsningar Styrelsen